Showing posts with label DOMINOS PIZZA. Show all posts
Showing posts with label DOMINOS PIZZA. Show all posts

Monday, November 5, 2018

Piknik bersama Dominos Pizza - Its All About You

Semalam makan di mana.. makan sama shiapa .. apain aja.. Hahahaha.. 

Assalammualaikum selamat bercuti uolssss.. Apa habaq? Ni saja mak dara nak habaq yang semalam Mak Dara telah berpiknik dan makan bersama anak anak di sebuah padang di setiawangsaa..Lama betul mak tak berpiknik dengan anak anak. Tapi piknik kali ni special sikit sebab menu kami ialah... DOMINOS PIZZA uolssssss.... 

amacam ok tak topi Mak? Boleh ngalah topi Nealofar tak hehe

jangan dibuang plastik tu.. boleh dibuat jadi bib tau hehe

Pizza dari Dominos memang menjadi makanan favorite Mak Dara dan anak anak sejak dari dulu lagi..Dan dalam banyak banyak pizza.. Pepperoni Pizza memang menjadi kegemaran kami sekeluarga.

Image may contain: food
Peperoni Pizza


Korang tau tak DOMINOS dah bertapak di Malayisa sejak tahun 1997. Haaa dah lamaaa betul kan? Tau tak apa maknanya tu? Kalau pizza dia tak sedap jangan haraplah nak dapat bertahun setahun pun.. Ni kalau dah masuk dekat 20 tahun maknanya DOMINOS memang terbaekkk dan mendapat tempat di hati rakyat Malaysia, betul tak?


Mak Dara bersama anak anak Mak , Adza Haiqal , Adza Danina
Adza Kasih dan Adza Isabella menikmati Dominos Pizza

bukak je kotak semua terus terliur dengan aroma pizza ni hehe

Kini Dominos Pizza boleh diorder ONLINE.. Nak pickup atau delivery mana mana pun boleh. Ikut korang le yang mana lebih menyenangkan. Mak Dara pun order online dan Mak Dara pegi pickup aje pizza mak di Dominos Pizza cawangan wangsa maju belakang Wangsa Walk tu.. Punyaaa la senang order secara online ni.. Bila sampai sampai je  kasi nama pada staff yang bertugas dan terus je ambil pizza .. Tak perlu lagi nak tunggu dan beratur panjang panjang. Memang sangat sangat memudahkan semua pelanggan. Ni yang buatkan Mak Dara bertambah saya pada Dominos ni hehehe...

Antara penarik bagi Dominos Pizza ni sudah tentulah sebab pizzanya yang sedappppp.. Dan yang kedua ialah harganyaaaa.. Mak aiiiii siapa sangka dengan hanya RM3.70 kita dah boleh makan pizza uolssss.. Dah kena pulak le tu .. Hari ni kan hari selasa.. Meh Mak Dara nak habaq kat hangpa tentang promo DOMINOS PIZZA untuk hari selasa.. Are you guys ready???

Image may contain: pizza and food

Image may contain: pizza, food and text
SUPER TUESDAY oleh Dominos Pizza

Dah alang alang Mak Dara kongsi promo SUPER TUESDAY .. Apa kata Mak kongsi lagi satu promo yang lebih bestttt sempena Hari Deepavali hari ni.. Nak tak??

Image may contain: pizza, text and food
DEAL-WALI 

Perghhhhh cukup untuk satu family dengan promo DEAL-WALI niiii.. So apa lagi jom order sekarang!! Mak Dara pun rasa nak repeat lagi piknik bersama anak anak hari ni.. Rugiiiii kallau tak beli dengan harga promo sempena hari selasa dan hari Deepavali ni oiii.. 



JOM DOMINOS!!!!

Untuk info lanjut


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK