Showing posts with label Earth Hour 2012. Show all posts
Showing posts with label Earth Hour 2012. Show all posts

Saturday, March 31, 2012

Semangat Nak Sambut EARTH HOUR.. Tapi Lilin Takde



Seperti tahun lepas.. Mak Dara dan anak anak tidak mahu ketinggalan untuk menyokong sambutan EARTH HOUR..Mungkin ramai yang dah tahu dan mungkin juga ada yang belum tahu apakah EARTH HOUR itu sebenarnya.. Earth Hour ni adalah global event yang dibuat oleh World Wildlife Fund (WWF) disebabkan oleh perubahan iklim yang drastik. 

Apa yang perlu dilakukan ialah hanya dengan menutup lampu selama sejam aje.. Tak susahkan? Tapi dalam semangattt tak hengat mak dan anak anak untuk support earth hour ni baru mak ingat.. LILIN TAKDE!!! adesss hampeh betul lah hahaha..

Ok nak keluar dan beli lilin dulu ya... Jom support Earth Hour.. Cintailah bumi kita..

EARTH HOUR di Sydney Australia tika dan saat ini