Showing posts with label Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda. Show all posts
Showing posts with label Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda. Show all posts

Friday, January 31, 2014

Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda


Syukur alhamdullilah Mak Dara antara pemenang GA Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda yang dianjurkan oleh Blogger Mialiana . Dan hadiah telah selamat sampai ke rumah Mak Dara . Dan apalagi Mak Dara teruslah mencuba EPHYRA.. 

Tak kira remaja, tua atau muda jika bergelar wanita pasti akan menitik beratkan tentang kecantikkan dalaman dan juga luaran betul tak? Dan Mak Dara tak terkecuali dari golongan itu. Walaupun bukan nak cantik untuk tontonan ramai namun nak juga kelihatan cantik untuk suami kann.. Mak Dara telah menggunakan pelbagai jenis produk kecantikan sebelum ini yang jenis pil, jenis cream, jenis minum semuanya Mak Dara dah cuba namun kebanyakkannya tidak mendapat hasil yang memuaskan. Sehinggalah Mak Dara menggunakan produk EPHYRA ini....

EPHYRA adalah produk AWET MUDA ~ KOLAGEN + 8 ANTIOKSIDA terbaik. Kolagen untuk MEMPERBAHARUI, anti-oksida untuk MELINDUNGI.

Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda


(mak dara nak feeling ala ala memey jap ahaks :)

KEISTIMEWAAN DAN KHASIAT EPHYRA

✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan
✔ Anda dapai merasai kesan dalam 10 hari
✔ Menggunakan gabungan anti-oksidan terhebat didunia
✔ Merawat serta mencegat jerawat
✔ Wajah cerah berseri tanpa perlu SUNTIK
✔ Mengecilkan liang roma
✔ Mencegah kedutan dan kekenduran pada kulit
✔ ALTERNATIF kepada SUNTIKAN VITAMIN C dan GLUTATHIONE
✔ Menghilangkan tompok hitam dan parut
✔ Kesan pencerahan yang menakjubkan
✔ Meningkatkan fungsi setiap sel & melambatkan proses penuaan
✔ Mencegah kerosakan KOLAGEN
✔ Meningkatkan daya ketahanan badan
✔ Rambut dan kuku menjadi lebih sihat
✔ Melindungi daripada sinaran UA-B
✔ Menyembuhkan luka dan mencegah parut
✔ Badan menjadi lebih sihat dan bertenaga


Setelah memakai produk Ephyra ni .. warna kulit muka mak dara nampak lebih sekata takde lah nampak satu bahagian putih satu bahagian agak gelap terutamanya di bahagian bawah mata.. Ephyra memang mampu untuk menghilangkan tompok hitam dan parut terutama parut jerawat.  Yaaa kalau dah nama perempuan tu memang tak boleh lari dari masalah jerawat kan.. Tambah tambah lagi bila tiba hari yang "tertentu tu". Ha tangan pun mula lah gatal nak picit picit jerawat tu kan dan akhirnya meninggalkan parut jerawat. Dan itulah yang berlaku pada Mak Dara namun setelah menggunakan EPHYRA alhamdullilah parut dan tompok hitam itu mulai pudar dan hilang. 


Dan ramai kawan dan saudara katakan yang  kulit Mak Dara sedikit cerah dari sebelumnya.. Ohhh memangggg berbaloi baloi pakai produk ni...Pada yang inginkan kulit yang putih , gebu dan flawless.. tak perlu lah nak jalani suntikan atau laser bagai.. Gunakan produk EPHYRA anda akan dapat hasil yang

Tuesday, November 26, 2013

Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda

Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda
Kulit Lebih Gebu Dan Flawless Dalam 14 Hari


(mak dara nak feeling ala ala memey jap ahaks :)

Sana sini orang ramai heboh perkatakan kehebatan Ephyra. Ramai blogger yang sudah mencuba Ephyra dan rasa sangat berpuas hati dengan hasil bagus produk ini. Ephyra semakin dikenali dan diyakini oleh ribuan pengguna.

Tetapi apakah itu Ephyra? Ada yang bertanya, krim ke? Pil ke? Ephyra adalah produk minuman supplemen tambahan yang sangat sedap untuk  kecantikan dan kesihatan tubuh badan yang bermula dari dalam. Ephyra didatangkan dalam bentuk serbuk sachet yang dihasilkan daripada gabungan mantap rumusan terunggul alam semulajadi di seluruh dunia, kolagen terhidrolisis ikan laut dalam, L-Glutathione, Astaxanthin, Acai Berri, Acerolla Ceri, Marigold Flower Extract, Acacia Gum, Superberi dan Serbuk Tomato yang merawat, memperbaharui dan seterusnya menyerlahkan lagi keserian dan kesihatan dalaman dan luaran.


Dengan ribuan testimoni yang meyakinkan, telah menambat hati ramai pengguna Ephyra. Mengapa Ephyra sangat berkesan? Sudah tentu kerana formula hebatnya yang mengandungi 9 bahan alam semulajadi berkualiti tinggi bergred super AAA. Ephyra bukan hanya produk kolagen semata-mata, tetapi Ephyra adalah formulasi rumusan minuman antioksida yang terbaik untuk kecantikan dan kesihatan anda. Sesuai untuk semua peringkat umur, untuk lelaki  juga wanita semestinya. Ephyra disahkan selamat dan berkesan serta mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia beserta disahkan Halal oleh JAKIM.


Testimoni boleh dicipta, pengalaman boleh direka, gambar boleh diubah dan pelbagai lagi. Tetapi testimoni dari pengguna setia Ephyra memang tidak boleh disangkal lagi. Kalau anda google "testimoni ephyra" atau "review ephyra", anda akan lihat banyak review hebat perkongsian dari ribuan pengguna Ephyra.


Jika anda ada masalah kulit kusam, kedutan, jerawat, jeragat, sakit sendi, tumit merekah, kulit kering, rambut gugur dan sebagainya, jangan ketinggalan untuk dapatkan penyelesaian anda dengan Ephyra. Jom lihat apakah kelebihannya...
  1. Membantu menjadikan kulit kita lebih anjal, halus dan cerah berseri.
  2. Merangsang penghasilan kolagen yang diperlukan oleh tubuh badan kita.
  3. Membantu memulihkan wajah yang bermasalah seperti jerawat dan jeragat. 
  4. Membantu memulihkan masalah kulit ekzema (kegatalan dan kemerahan).
  5. Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus di wajah.
  6. Menghindari kita daripada penyakit barah, tekanan darah tinggi, diabetes dan masalah kulit kerana ianya mengandungi supplemen anti oksidan Astaxanthin.
  7. Menguatkan rambut dan melambatkan uban.
  8. Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar.
  9. Melancarkan sistem pencernaan dalam  badan, menurunkan berat badan dan mengawal nafsu makan.
  10. Mengurangkan kadar kolesterol dan menjauhkan kita daripada risiko mendapat sakit jantung.
  11. Membantu seimbangkan tekanan darah.
  12. Meningkatkan tenaga dan daya ingatan.
  13. Meningkatkan sistem ketahanan badan.
  14. Melindungi retina dan mencegah penyakit mata akibat kerosakan termasuk faktor usia.
  15. Melegakan kesakitan sendi dan arthritis.
  16. Melegakan kesakitan pedih ulu hati dan gastrik.
Untuk maklumat yang lebih lanjut, sila klik Flyer, Website dan Fanpage.

Bagi memudahkan anda semua, jom kita klik link di bawah, antara testimoni Ephyra yang dipilih dari kalangan blogger.
  1. Masalah kulit muka dan jerawat - klik SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI dan SINI
  2. Masalah period / haid - klik SINI dan SINI
  3. Masalah tumit / tapak kaki - klik SINI dan SINI
  4. Testimoni kuku dan rambut - klik SINI, SINI dan SINI
  5. Testimoni lelaki - klik SINI
  6. Testimoni menyusukan anak - klik SINI
  7. Pelbagai masalah lain - klik SINI
Kulit yang sempurna. Wajah yang jelita. Keyakinan tiada tandingan. Hasil yang nyata. Semuanya lengkap dalam satu produk kecantikan dan kesihatan. Ephyra terbukti berkesan. 
Jom dapatkannya sekarang...

Official Websitewww.oceanlife2u.com
Instagram : ephyra2u
Telefon : 03 4141 7889
SMS : 019 3999 238
Emel : info@oceanlife2u.com


Giveaway ini dianjurkan oleh mialiana.com dan ditaja sepenuhnya oleh OceanLife2u.com dengan hadiah berupa wang tunai dan produk Ephyra bernilai RM 2,387.00. Sila klik SINI untuk join Giveaway ini.


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK