Showing posts with label HARUMNITA. Show all posts
Showing posts with label HARUMNITA. Show all posts

Saturday, December 8, 2018

Jom Join Bisness Online Bersama AS LEGACY by Dato Aliff Syukri

ANDA INGIN MEMBINA KERJAYA DALAM BISNES ONLINE??
PRODUCT KELUARAN TERBARU DATO' ALIF SYUKRI TERLAJAK LARIS!
TIDAK TAHU PRODUK APA INGIN DIJUAL??
TIDAK TAHU CARA BERNIAGA ONLINE??

Perghhhh ayat Mak Dara macam ayat usahawan tak ke ayat iklan hahaha.. Hai Assalamualaikum. Alhamdullilah akhirnya setelah lebih 22 tahun Mak Dara menulis skrip drama TV akhirnya mak nambah satu lagi cabang untuk mak carik rejeki iaitu dengan meniaga. Yesss Mak dah join business mobile bersama Dato Aliff Syukri.. Aummm gempak takkk hehehe. Jadi hari ni mak nak share dengan korang tentang Bisness Online Bersama AS LEGACY by Dato Aliff Syukri

Image may contain: 1 person, sitting, text and indoor

Mak Dara cuma nak bantu yang mana betul2 nak cari side income. Segala ilmu, info dan tips diberikan secara percuma sahaja. Jadi Mak Dara perlukan yang benar2 berminat nak cari duit tepi. Kalau sekadar suka2 mak tak nak sebab nanti rugi je ilmu yang kita bagi pada orang yang tak menghargai kan. 

Kalau anda rasa anda kena cari duit dengan menggunakan hp sahaja. Ini adalah jalan yang terbaik! Dan kalau anda tak ada modal tuk mula apa2 bisnes inilah masanya. Nak dengan tak nak sahaja. Tiada sebarang yuran dikenakan! 

Awak buat awak dapat. Mana ada produk baru keluar berapa minggu dah nak keluar Buletin Utama???!!!! Kau ghase produk ni meletop ke tidak???!!!!! Apa lagi tunggu kita je nak dengan tak nak jer. Terjah je la. 

Jangan fikir lama sangat!!!! Jom redah dulu!!!! Bisnes kena berani!!!!
Lambat tinggal!!!!


Jom join kami SEKARANG!!!

Jom sertai kami *AS BEAUTY BY DS ALIFF SYUKRI* dan jadi orang terawal dalam keluarga kami.
Produk terbaru yang akan meletop 2019

Apa anda dapat?
Jana pendapatan 4angka sebulan
Reward untuk sale cecah target
Ilmu marketing kami bagi
Bahan-bahan marketing kami sediakan
Marketing kos RM15juta fb ads/tv/radio/ig review/ig ads/surat khabar/bilboard dan banyak lagi


TUGAS ANDA??
- Promote sahaja.
- POS kami buat
- STOK kami simpan bukan Anda.

🔥BERMINAT??
Agen / Dropship / share partner?

Nak tahu lebih lanjut jom ke blog https://aslegacymy.blogspot.com/ atau whatsapp Mak Dara di 0143729561 atau PM mak di fb saya https://www.facebook.com/adzairdawati




THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK