Showing posts with label Kisah Lagenda Mahsuri. Show all posts
Showing posts with label Kisah Lagenda Mahsuri. Show all posts

Saturday, April 9, 2011

Kisah Lagenda Mahsuri Meletopsss

Hari ni Mak dara nak ceciter ceciter pasal kisah Lagenda Mahsuri.. Ha ni bukan kisah Lagenda Mahsuri di Langkawi tu yer.. Ini pasal blog Lagenda Mahsuri.Com.. Sebuah blog yang sungguh pemes dan meletopss letopsss =)


Siapa yang tak kenal dengan blog ni. Pemiliknya memanggil dirinya sebagai Mak.. Samalah macam Mak Dara membahasakan diri ni Mak Dara hehe.. Mak Dara selalu BW ke blog Mak ni tapi disebabkan kebutaan IT baru beberapa hari lepas baruMak Dara jumpa butang shoutmix di blognya tu dan juga butang follow beliau.. Blur betul Mak Dara ni kan.. Bila dah jumpa butang butang tu apa lagi.. Terus menjerit le di kotak jerit tu dan terus le pollow ..


Mak Dara adalah followernye ke 835 =)

Serba sedikit mengenai Mak Lagenda..

Seorang Ibu yang mempunyai 3 orang cahayamata, Seorang Isteri , Seorang pekerja dan seorang pelajar University dalam bidang pendidikan.She is a easy going person, respect each others dan mengharapkan the same thing dilakukan oleh rakan rakan di sekelilingnya. Bukan seorang yang penyabar tapi bukan juga seorang yang baran..tapi seorang yang sangat mudah stress. hehe

Moh le terjah ke blog Mak Lagenda ramai ramai.. Klik di SINI yer.

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK