Showing posts with label MIS CLAIRE Online Shop Khas Untuk Pakaian Plus Size. Show all posts
Showing posts with label MIS CLAIRE Online Shop Khas Untuk Pakaian Plus Size. Show all posts

Wednesday, April 9, 2014

MIS CLAIRE Online Shop Khas Untuk Wanita Plus Size

Assalam semua..

Wanita bertubuh CHOMEL lagi GEBU emmm atau dalam bahasa enggerisnya PLUS SIZE hehe tidak perlu runsing bila ingin tampil cantik mengikuti trend dan fashion semasa. Tidak ada bezanya bagi wanita kurus, gemuk ataupun bertubuh ideal, semuanya boleh tampil cantik, namun dengan pilihan fashion dan pakaian yang tepat.

Teman Mak Dara FARIDAH SELAMAT telah memperkenalkan Mak Dara dengan jenama MIS CLAIRE iaitu sebuah jenama pakaian untuk bersaiz besar. Difahamkan jenama Mis Claire ini juga amat amat sesuai juga untuk para muslimah. Mis Claire membawa anda koleksi besar untuk memilih yang terbaik dan terkini. Dari saiz XL, XXL, XXXL, XXXXL sehingga 8XL  (UK10-26).


https://www.facebook.com/plussize.misclaire


Setelah klik sahaja ke website Mis Claire terus rambang mata dibuatnya.. Terdapat ratusan pilihan pakaian untuk berbadan chomel seperti Mak Dara . Dalam banyak banyak pakaian yang terdapat di Mis Claire yang menjadi pilihan Mak Dara ialah dua helai baju iaitu  ZEETA - PRINTED CHIFFON JUBAH dan sehelai lagi ialah JANISE - DENIM SHIRT .




 ZEETA - PRINTED CHIFFON JUBAH

 ZEETA - PRINTED CHIFFON JUBAH RM65 sehelai
Tapi kini tengah ada promosi!!!!

Beli diu jubah cuma RM79!! Memang berbaloi baloi!!


JANISE - DENIM SHIRT

JANISE - DENIM SHIRT RM52

Amacammmm ok tak hehe. Jubah pertama yang Mak Pakai itu namanya ZEETA-PRINTED CHIFFON JUBAH  .  Jubah ini amat amat amatlah sesuai untuk para muslimah sekalian. Bukan sahaja cuttingnya besar dan tidak mengikut bentuk badan. Memang selesa bila Mak Dara memakai jubah ni. Kain chifon nya amat lembut dan sejuk bila dipakai. Kemeja Janise denim shirt tu pulak memang sempoi habis.. Ia sesuai dipadankan dengan seluar mahupun skirt. Memang kasual dan sesuai kemana maa sahaja.  

Kepada Faridah Selamat thank you sooo much kerana memperkenalkan jenama Mis Claire kepada Mak Dara .  Kini untuk shoping baju baru plus size tidak menjadi masalah lagi.. So kepada anda semua yang bersaiz saiz ala comellll je macam Mak Dara ni hehehe boleh mencuba pakaian dari jenama MIS CLAIRE ini ye =) Buat masa sekarang Mis Claire cuma beroperasi secara online sahaje jadi anda boleh membuat order di website mereka di www.misclaire.com atau di FB Fanpage mereka @ https://www.facebook.com/plussize.misclaire . Selamat Bershopingggggg!!!!!


Tuesday, December 17, 2013

MIS CLAIRE Khas Untuk Pakaian Wanita Plus Size

Assalam semua..

Wanita bertubuh CHOMEL lagi GEBU emmm atau dalam bahasa saintifiknya PLUS SIZE hehe tidak perlu runsing bila ingin tampil cantik mengikuti trend dan fashion semasa. Tidak ada bezanya bagi wanita kurus, gemuk ataupun bertubuh ideal, semuanya boleh tampil cantik, namun dengan pilihan fashion dan pakaian yang tepat.

Teman Mak Dara Cynth Suet Mun telah memperkenalkan Mak Dara dengan jenama MIS CLAIRE iaitu sebuah jenama pakaian untuk bersaiz besar. Difahamkan jenama Mis Claire ini juga amat amat sesuai juga untuk para muslimah. Mis Claire membawa anda koleksi besar untuk memilih yang terbaik dan terkini. Dari saiz XL, XXL, XXXL, XXXXL sehingga 8XL  (UK10-26).

https://www.facebook.com/plussize.misclaire

Setelah klik sahaja ke website Mis Claire terus rambang mata dibuatnya.. Terdapat ratusan pilihan pakaian untuk berbadan chomel seperti Mak Dara . Dan akhirnya Mak Dara memilih baju ini......

POLLYN PREMIUM SATIN PLUSSIZE DRESS - BLACK





Yup. Dress itulah yang mak dara pilih.. Amacam ok tak? hehe Dress ini namanya POLLYN PREMIUM SATIN PLUSSIZE DRESS . Dress ini amat sesuai untuk digayakan untuk ke majlis makan malam, resepsi perkahwinan atau di mana mana majlis yang formal ataupun tidak formal. Memang selesa bila Mak Dara memakai dress ni. Kain satinnya amat lembut dan sejuk bila dipakai. 

Kepada Cynth Suet Mun thank you sooo much kerana memperkenalkan jenama Mis Claire kepada Mak Dara . Kini untuk shoping baju baru plus size tidak menjadi masalah lagi.. So kepada anda semua yang bersaiz saiz ala comellll je macam Mak Dara ni hehehe boleh mencuba pakaian dari jenama MIS CLAIRE ini ye =) klik di SINI untuk ke blog MIS CLAIRE  ini ya. Jom shopingggg!!!


Friday, December 6, 2013

MIS CLAIRE Online Shop Khas Untuk Pakaian Plus Size

Assalam semua..


Memang agak sukar bagi orang yang berbadan besar dan chomellll macam mak dara untuk shopping baju baju plus size ni. Namun akhirnya semuanya terjawab apabila teman Mak Dara Cynth Suet Mun memperkenalkan Mak Dara dengan jenama MIS CLAIRE ini. Difahamkan jenama Mis Claire ini juga amat amat sesuai juga untuk para muslimah. Sama ada anda mencari pakaian yang basic atau asas seperti legging, singlet, top warna biasa atau reka bentuk yang canggih bergaya seperti cetakan plussize Paisley, pakaian maxi renda, jubah atau denim plussize, Mis Claire adalah jawapannya. Mis Claire membawa anda koleksi besar untuk memilih yang terbaik dan terkini. Dari pakaian, blaus, singlet, legging, Peplum, jubah, Kaftan, Kardigan, blazer dan tali pinggang dari saiz XL, XXL, XXXL, XXXXL sehingga 8XL  (UK10-26).

Mendengar sahaja perkara itu Mak Dara terus menerjah ke website online shop Mis Claire naik rambang mata Mak Dara untuk memilih baju bajunya.. 



Semua pakaian dari Mis Claire ini bukan saja cantik cantik.. Malah banyak fesyen fesyen terkini dan yang lebih membuatkan Mak Dara TERUJAAAA ialah harganya yang sangat berbaloi. Seriously BERBALOI!!!!! Dan apa lagi Mak Dara pun pilih le 2-3 helai baju dengan pantasss... Nak tengok baju mana yang mak dara pilih???




LILY DENIM DRESS – LIGHT BLUE


LILY DENIM DRESS – LIGHT BLUE


Dalam banyak banyak baju di website tu Mak Dara terpikat dengan dress LILY DENIM DRESS – LIGHT BLUE .Seriously beautiful.. Seriously harga berbaloiiiii!!! Yup memang puas hati punyalah.. Di http://www.misclaire.com/ terdapat banyakkk lagi pakaian untuk plus size.. 

Kepada Cynth Suet Mun thank you sooo much kerana memperkenalkan jenama Mis Claire kepada Mak Dara . Kini untuk shoping baju baru plus size tidak menjadi masalah lagi.. So kepada anda semua yang bersaiz saiz ala comellll je macam Mak Dara ni hehehe boleh mencuba pakaian dari jenama MIS CLAIRE ini ye =) klik di SINI untuk ke blog MIS CLAIRE  ini ya. Jom shopingggg!!!


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK