Showing posts with label Majalah Cosmopolitan. Show all posts
Showing posts with label Majalah Cosmopolitan. Show all posts

Wednesday, March 23, 2011

Bangga Bila Sepupu Mak Dara Jadi Cover Majalah Cosmopolitan

Perghhhh mau tak rasa bangga.. Bukan semua orang boleh jadi muka depan atau cover untuk sesuatu Majalah kan.. Tahniah kepada sepupu Mak Dara Ramizah Nazurah aka Mieza kerana berjaya menjadi juara Cover Star Cosmopolitan Malaysia. Mieza join pertandingan Cover Star ni dan menang.. Tahniah Mieza!!!


Ha cun tak sepupu Mak Dara ni.. hehehe... Teringat masa zaman zaman Mak Dara jadi model catwalk dulu.. sekarang model pampers pun belum tentu ada yang nak kasi job hahahaha. Mieza adalah seorang Perunding Kejuruteraan untuk sebuah engineering company swasta di Kuala Lumpur. Kalau nak tahu lebih kenalah beli majalah Cosmo ni hehe.

Tahniah sekali lagi dari Kak Ida sekeluarga untuk Mieza.. Semoga sukses selalu dalam apa jua bidang yang diceburi

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK