Showing posts with label Mak Dara antara Pemenang Yuyu Zulaikha: Ferrero Random Giveaway. Show all posts
Showing posts with label Mak Dara antara Pemenang Yuyu Zulaikha: Ferrero Random Giveaway. Show all posts

Wednesday, May 25, 2011

Hadiah Teristimewa Dari Yuyu Zulaikha

Ingat tak dulu Yuyu Zulaikha ada buat satu contest.. FERERRO ROCHE Contest.. ingat tak Mak Dara ada beritahu yang Mak Dara adalah salah seorang dari 33 orang pemenang dalam contest tu.. Dan beberapa hari yang lepas Mak Dara terima satu bungkusan...


Happynya Mak Dara bila tengok di belakang bungkusan itu dan melihat pengirimnya adalah dari Yuyu Zulaikha.. Bila buka aje bungkusan tu.. lagi lah happy dibuatnya... 
 

Inilah yang Mak Dara terima hadiah dari Yuyu Zulaikha berupa sebuah selendang yang sangat cantikkk secantik Yuyu Zulaikha jua.. =)


Mak Dara nak ucapkan terima kasihhhhhh kepada Yuyu Zulaikha kerana telah menghadiahkan tudung yg sangat cantikk ni.. Akak sukerrr sangat Dik.. Tengkiuuuuuu.. muahhhh =)


Aritu Akak dah wish di FB wall adik tapi hari ni akak nak ucapkan sekali lagi.. HAPPY BELATED BIRTHDAY DIK!!!! semoga adik ceria ceria selalu ya =)

Monday, April 11, 2011

Yeay!! Mak Dara antara Pemenang Yuyu Zulaikha: Ferrero Random Giveaway!!!


Syukur alhamdullilah..... Siapa sangka.. Memang tak disangka sangka.. Mak Dara adalah antara 33 pemenang bertuah contest Yuyu Zulaikha: Ferrero Random Giveaway

Mak Dara adalah peserta contest yang je 49!

Mak Dara adalah peserta contest yang je 49 daripada 567 penyertaan!! Perghh ramai betul yang join contest Adik Yuyu ni. Inipun sebab contest ni hanya dibuka selama 6 hari. Bayangkan kalau dua minggu mau ribu ribu lemon yang join hehe

result.

Antara 567 penyertaan . Number bertuah 49 milik Mak Dara telah dipilih secara rawak oleh random.org!!! perghhh memang bertuahh.. Mak Dara bakal memenangi shawl !

Terima kasih Yuyu. Terujaaa Mak Dara dibuatnya! Selalu selalulah buat contest ya dan pasti Mak Dara akan menjoinkan diri ini =)

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK