Showing posts with label Mawi dan Ikin Dapat Baby Girl. Show all posts
Showing posts with label Mawi dan Ikin Dapat Baby Girl. Show all posts

Tuesday, February 28, 2012

Mawi dan Ikin Dapat Baby Girl.. TAHNIAH!

Mak Dara baru je terbaca di beberapa status di Tweeter,Facebook dan di Media Hiburan Online mengenai berita gembira bahawa pagi tadi Mawi dan Ikin telah selamat menimang cahaya mata pertama mereka iaitu seorang bayi perempuan!!! Tahniah Mawi dan Ikin.. Sekarang dah bergelar ayah dan ibu maka tanggungjawap makin besar lah ye..

pic oleh google

Waduhhh tak sabar nak tahu apakah nama yang bakal mawi dan ekin berikan kepada puteri sulung mereka itu ya..Tak sabar juga nak tengok gambar baby girl mereka mestiiiii le kiutttt.. DanTengoklah ayah dan ibunya kan..