Showing posts with label PUDORE. Show all posts
Showing posts with label PUDORE. Show all posts

Saturday, April 14, 2018

PUDORE Minyak Wangi Viral , Halal Dan Murah Pilihan No 1 Malaysia

Mak Dara adalah sejenis manusia yang setiap kali sebelum keluar rumah (selain dari baca doa keluar rumah), Pastiinya mak akan capai minyak wangi dan spray penuh satu badan. Tambahan kalau ada mesyuarat yang penting.. Lagi balun spray sampai berkabus rumah haha.. Kadang kadang perfume yang mak pakai tu harga mahalllll..(yang mahal selalu dapat hadiah la.. nak beli sendiri idok le haha) Lagi banyak mak guna ..lagi cepat la habis.. Dah satu keje nak kena tunggu birthday tahun depan pulak untuk Mak dapat perfume hadiah harijadi hampehhhh haha

Satu hari Mak keluar dengan adik mak..Masuk je kat dalam kereta dia.. Mak aiiiii wangi dia boleh buat hidung mak luruh haha.. Bila Mak tanya perfume apa. Dia kata perfume murah je. So Mak pun abaikan je lah. Dah kompom kompom kalau perfume murah ni lepas spray je wangi.. Ngko tunggu lah bila dah sejam nanti. Tak yah sejam.. setengah jam pun cukuplah.. Kompom bau hilang. Jadi kami pun terus le jalan cuci mata kat Time Square..


Bila namanya perempuan berjalan 5-6 jam tak terasa.. Nasib baik anak call ingatkan suruh balik. Kalau tak mau bentang tikor tidur kat depan mall tu kekdahnya haha..Time nak balik dan nak  beratur bayar parking dengan adik mak. Mak perasan something. Hmmm bau perfume murah adik mak tu masih kuat baunya. Mak jadi curious.


Dalam kereta . Mak tanya jenama apa adik mak pakai. Dia kata jenama PUDORE. Mak aiii tak pernah dengor pun. Terus gigih pesan suruh adik Mak belikan satu untuk Mak. 




Image may contain: Adza Irdawati Adenan, smiling, phone, closeup and indoor
Mak Dara dan PUDORE 


BAU

Bau adalah satu perkara subjektif. Kadang ada yang suka bau yang lembut dan soft. Ada yang suka bau keras sampai dua blog bangunan boleh bau hahaha. Terpulang lah.. Tapi bagi Mak Dara yang dijemput  ke HQ PUDORE ni sempat le bau beberapa sample perfue ni. Dan kebanyakkannya bau memang harummmmmmm... Semua pun mak nak bau.. Sampai banyak kali juga terpaksa hidu bau coffee untuk hilangkan bau yang sebelumnya untuk terus bau botol botol yang seterusnya. Kesimpulannya semua pun wangiiiii wangiiiii belako.

SAIZ PUDORE FRAGRANCE

Pudore Fragrance ada 2 jenis saiz iaitu botol bersaiz 30ml dan 10ml Yang kecil tu sesuai bagi yang suka bawak dalam handbag. Kecik je jadi muat le nak dibawa ke dalam handbag korang tu. Haa yang besor tu untuk pengguna tegar. Sebab banyak sikit jadi bolehlah spray banyak banyak sikit. Tapi kalau handbag korang jenis yang besor bawak je yang besor ke kecil yang penting anda boleh spray je sentiasa.

No automatic alt text available.
30ml

No automatic alt text available.
10ml

BESTSELLER FOR HER FOR HIM

Semua orang suka certain bau.. Tapi kebanyakkan sukakan bau yang sama.. Dan bau yang paling diminati ramai dan menjadi Antara bestseller Perfume For Her adalah Victoria Secret Bombshell & Avril Lavigne Forbidden Rose . Best Seller Perfume For Him pula adalah Paco Rabanne 1 Million & Invictus. 

No automatic alt text available.

TAHAN BERAPA LAMA?
Jangka waktu pemakaian pun sangat subjektif. Kadang kadang ada yang pakai pagi sampai tengah malam pon masih bau wangi lagi.. Ada yang terlebih lasak kejap je . Tapi kebanyakkan yang ditanya rata rata menyatakan perfume ni tahan selama 8 jam.


Image may contain: text

HARGA MINYAK WANGI PUDORE

Dak sembang pot pet pot pet pasal PUDORE ni mesti ramai dah tak sabar nak dapattkan PUDORE ni kan.. Tapi nak tahu la dulu beraapa harganya.. Betul tak.. Ok Untuk 10ml serendah RM22 sahaja manakala untuk 30ml, serendah RM59 sahaja. MURAH kan?

APa? Nak tahu lebih lanjut tentang PUDORE? Adoii kalau nak tulis tentang bertapa bestnya PUDORE ni jenuh berpinor dan berpijor mata korang nak membacanya. Apakata Mak Dara mudahkan dan korang tekan je play video kat bawah ni . Video interview Mak Dara bersama Orang Kuat PUDORE iaitu Encik Rafiq B. Abdul Razak




Haaaa.. Bertambah exited nak dapatkan PUDORE kan? Ok ok meh mak dara berikan detail bagaimana nak dapatkan Minyak Wangi PUDORE ni ye..Oleh kerana PUDORE beroperasi 100% online maka anda boleh layari website mereka di...

LAMAN WEB PUDORE


FB PAGE PUDORE


INSTAGRAM PUDORE


Meh Mak nak kongsikan gambor mak dan beberapa lagi blogger yang hots hots lagi meletop yang telah ke HQ PUDORE di shah alam tempoh hari.

Image may contain: 10 people, including Lynda Combi, Zakiah Arazak, Adza Irdawati Adenan and Halim Nadzeri, people smiling, indoor
antara blogger yang dijemput 

Image may contain: 10 people, including Redzuan Rashid, Zakiah Arazak, Adza Irdawati Adenan and Halim Nadzeri, people smiling, people standing and indoor
Tqqqq Adik Halim sudi jemput Mak Dara

AKHIR KATA DARI MAK DARA 

Muka cantik personaliti meletops tapi badan BERBAU.... ohhhh NOOOOO.. jangan biarkan orang menjauhi dari anda.. mari cuba perfume dari PUDORE FRAGRANCE .. pasti ramai yang akan cuba merapat dengan anda 😉 Jom la be  



Jadi jom la dapatkan PUDORE beramai rami dan sama sama mewangikan diri jommmm hehehe

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK