Showing posts with label Restoran Nelayan Titiwangsa @ Gombak. Show all posts
Showing posts with label Restoran Nelayan Titiwangsa @ Gombak. Show all posts

Wednesday, May 31, 2017

Buffet Ramadhan Berbaloi Baloi Di Restoran Nelayan Titiwangsa @ Gombak

Ramadhan Tiba..
Ramadhan Tiba..
Marhaban Ya Ramadhan.. 
Marhaban Ya Ramadhan

Assalam duhai teman.. Ramadhan tiba lagi.. anda tengah bercadang untuk mencari tempat untuk berbuka puasa bersama keluarga , tersayang, tercinta dan bersama ehem ehem.. tapi takde idea nak kemana? Kalau pun ada idea tapi boleh dikatakan rata rata harga buffet untuk berbuka puasa yang ditawarkan boleh mencecah hingga ratusan ringgit.. Kalau setakat makan sorang sorang rasanya takde masalah dan masih boleh tersenyum lagi.. Tapi kalau kau dah berniat nak belanja satu family dari tersenyum boleh buat menangis bila terima bill nanti.. betul tak? Jadi macam mana.. masih mahu mencari buffet berbuka puasa yang terbaik tetapi amat BERBALOI BALOI? Haaa tak perlu menangis di bucu katil lagi.. Moh Mak Dara bawakan anda ke sebuah restoran yang menyediakan BUFFET RAMADHAN yang benar benar berbaloi untuk dikunjungi untuk tahun 2017 ini.. BERBALOI BALOI TU BERAPA??? Buffet ramadan hanya RM49.90 per pax . Dan bukan di sebarangan restoran tauuuu.. Tetapi di sebuah restoran yang sangat TERKENAL dan sangat eksklusif iaitu di Restoran Nelayan Titiwangsa @ Gombak 


Dahulunya Restoran Nelayan Titwangsa @ Gombak dikenali sebagai “ Lagenda Stemboat di Kuala Lumpur” yang mengusahakan Restoran Terapung pertama di Malaysia. Kini restoran ini telah berpindah di Batu 8 ¾ Gombak pada tahun 2011 dan diberi nama baru iaitu  Restoran Nelayan Titiwangsa @ Gombak.
Haa mana lagi nak dapatkan harga buffet serendah ini.. Nak nak lagi ditawarkan oleh sebuah restoran yang terkemuka di ibukota ini.. Haa moh Mak Dara kongsikan sedikit apa yang disajikan di buffet @ Restoran Nelayan Titiwangsa @ Gombak.

MAIN MENU
Steamboat dan Grill
Menu Masakan Ghani Amat
Menu Masakan Asia
Masak Lives ( Hidang Terus Dari Dalam Kuali)
Daging Gulai Kawah Tanjung &
Daging Salai Masak Nasi Lemak Seremban


STALL SELECTION
Sop Selection
Noodles Selection
Desert Selection
Snack Selection


DRINK SELECTION
Teh Tarik Special
Cendol
Beraneka Minuman Kordial
Coffee and Tea

 
 
 
 
Bukan sahaja anda akan berbuka dengan dihidangkan dengan makanan yang enak enak, malah setiap hari akan ada bacaan alquran sebelum berbuka puasa Dan bukan itu sahaja... Anda juga akan berbuka puasa bersama alunan azan oleh ustaz ustaz muda ini.. Subhanallah indahnya pengalaman berbuka di Restoran Nelayan Titiwangsa @ Gombak

bacaan alquran sebelum berbuka puasa

alunan azan oleh ustaz muda

FASILITI
Restoran Nelayan Gombak mempunyai kapasiti seramai 300 orang pasa satu masa . Dekorasi yang berkonsepkan klasik dan tradisional pasti akan memberikan pandangan yang menarik semasa menjamu selera disini . Di Ruangan Restoran ini juga boleh dijadikan lokasi majlis perkahwinan bagi mereka yang inginkan majlis berkonsep garden dan tradisonal klasik.

PARKING

Para Pelanggan tidak perlu risau dengan kemudahan parking yang disediakan di Restoran Nelayan ini. Disini terdapat 3 ruang parking yang mampu menempatkan sehingga 100 buah kereta.

SURAU

Disini juga disediakan kemudahan Surau untuk muslimah dan muslimat menunaikan kewajipan mereka. Didalam Surau ini boleh memuatkan sehingga 30 orang pada satu masa.

Haaaaaa.... Bukankah berbaloi baloiiii untuk berbuka puasa di Restoran Nelayan Titiwangsa @ Gombak ini??? Berbaloi kan!!! Haruslah..!! Jadi jangan tunggu lagi.. Jom berbuka puasa di Restoran Nelayan Titiwangsa @ Gombak

Restoran Nelayan Gombak

Batu 8 3/4, Jalan Gombak Utara, KL

untuk tempahan sila hubungi nombor dibawah:

03 6185 8400

013 223 7228

013 296 7228

019 293 1397

Email: nelayangombak@gmail.com

Instagram: @restorannelayangombak

Facebook: Restoran Nelayan Gombak




THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK