Showing posts with label WWWOW award. Show all posts
Showing posts with label WWWOW award. Show all posts

Tuesday, June 28, 2011

SYUKUR ALHAMDULLILAH!!!!!! Top Kay Poh here I comeeeee!!!

Syukurrrrrrr alhamdullilahhhhhhhhhhhhhh.. Nak menjerittttt aje mak bila dapat email dari DiGi tadi... Nak tahu apa isi kandungannya..?


Yup.. Mak Dara telah terpilih  antara 6 orang calon untuk kategori TOP KAY POH DiGi AWARD!!!!...  OMG!!!! tak menang pun tak kesah asal dapat jadi top 6 pun dah bersyukurrrrr sangat!!!!! OMG!!!!! sooooo exited!!!!! Hah kau terkeluar cakap omputih.. 

Mak Dara nak ucapkan jutaaaaaannnnn terima kasih kepada semua yang tak putus putus mengundi untuk Mak..   tak perlu sebut sesiapa kerana anda tahu siapa anda hehehehehehe...

from the bottom of my heart... THANK YOU.. TERIMA KASIH... =)
Tks DIGI!!!

Friday, April 22, 2011

MEGGIBOY Di Tangga Pertama WWWOW Fave Person Under 15 Award!


Salam satu malaysia huhuhu. Formal sungguh Mak Dara hari ni hehe.. Hari ni Mak Dara terujaaaa tersukaa dan sedikit tergediks haha.. Tapi sebelum tu Mak Dara nak khaborkan... Tahu tak korang.. DiGi ada anjurkan award show terbaru. iaitu Digi WWWOW award. Ada banyak kategori dalam tu.
Akceli Mak Dara pun ada join 2 kategori dalam tu sajer sajer test market.. Tapi jangan haraple boleh menang hahaha. Dan anak Mak Dara si Adza Haiqal pun join jugak.. Carl menaruhkan blognya MEGGIBOY dalam kategori Fave Under Person 15....

Percaya tak...MEGGIBOY Di Tangga Pertama Digi WWWOW Fave Person Under 15 Award!  Wah bangga nih bangga nih hehehehe..


Dapat jadi no 1 buat sementara. pun jadi la... sekurang-kurangnya dapat merasa jugak kan hehehe. Pada kengkawan Mak Dara, yg lawa yg ensem yg kacak yg manis, undilah  anak Mak Dara ni ye. Kalau menang Mak Dara belanja makan meggi.

Klik SINI untuk mengundi yer. Saya dulukan dengan ucapan terima kasih