Showing posts with label akademi fantasia. Show all posts
Showing posts with label akademi fantasia. Show all posts

Saturday, April 9, 2011

Laika Pelajar Pertama Akademi Fantasia Yang Tersingkir

Mak Dara mengaku Mak Dara kurengg sikit ambik pot pasal Akademi Fantasia yang terbaru ni. Mungkin sebab dah masuk musim ke 9 dan mungkin bahangnya belom lagi dirasai. Tapi tadi layann la juga menonton Akademi Fantasia bersama ibu Mak Dara.

Persembahan beberapa pelajar pada permulaan boleh membuatkan tangan Mak Dara gatal nak carik remote control untuk tukar chanel tapi towards the end.. Cewah bahasa oputih dah kuar kau haha.. Ya semakin dihujung baru lah ada beberapa pelajar yang bagus keluar membuat persembahan. Antara yang OK persembahannya ialah Lena, Afif Erul dan Laika..

Tup tup di hujung rancangan AF tu Mak Dara terkejut bila Pak Nil meminta pelajar yang dipuji oleh para juri tampil kehadapan. Dan lebih mengejutkan bila Laika antara yang bagus membuat persembahan tersingkirrr..



Memang sayang ler Laika terkeluar.. Tapi nak buat macam mana kan. Undian di tangan peminat. bagi yang tidak mengundi macam Mak Dara ni duduk diam diam dan jangan banyak komplen yer hehe.

Apa apa pon dah tersenarai dalam 12 pelajar AF pasti akan jadi artis jugakkan nanti.. So all the best to you Laika.. =)

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK