Showing posts with label bantal tidur hootel murah. Show all posts
Showing posts with label bantal tidur hootel murah. Show all posts

Wednesday, October 3, 2018

TERLAJAK LENA DENGAN BANTAL ALA HOTEL JENAMA LEYNA


TERLAJAK LENA DENGAN BANTAL ALA HOTEL JENAMA LEYNA

Nak cari bantal.. nak cari bantal..Nak cari bantal.. nak cari bantal ala hotel.. Yes dah bermacam jenis bantal dah mak dara cuba.. bantal kekabu, bantal bulu itik.. bulu angsa.. bantal kapas, bantal sintetik.. bantal berubat.. ehh macam macam jenis bantal telah mak dara cuba.. Tapi semua macam tak ngam dengan Mak Dara. Almaklumlah Mak Dara ada INSOMNIA. Memang susah naw nak dapat lelap apatah lagi nak tidoq lena.

Last last kawan Mak Dara kenalkan Mak Dara dengan bantal jenama LEYNA . Mulanya malas dah nak berhabis duit lagi untuk beli bantal baru. Tapi cuba je lah untuk jaga hati teman Mak yang ikhlas nak tolong mak tu... Maka Mak pun dapatkan dua biji bantal Leyna dari nombor telefon ejen yang diberikan oleh teman Mak tu.. Maka.......


TADAAAAAAAAAA.... MAK DARA BERSAMA BANTAL LEYNA

Tapiiiii sebelum kita kesana... Rewind balik saat saat Mak Dara menerima bantal LEYNA ni ok!!! Ala ala drama suka buat flashback gitew......

TANGGAPAN PERTAMA / FIRST IMPRESSION

Tatkala Mak terima je bungkusan bantal ala hotel ni. Mak dah cuak.. Eh apahal nipis naw . Macam mana nak tidur dengan bantal senipis ni.. Kalau ditindan dua tiga lapis pun belum tentu boleh tidur ni..


Tapi bila mak gunting aje plastik bungkusan bantal tu.. ZASSSSSSSSSS!!!! terus kembang setaman uols... GEBUUUUUUUUUUnyaaa mak ai... Rupa rupanya dioraang memang sengaja bungkus kasi nipis supaya senang diorang pos dan hantar pada pelanggan. Hmmm masuk akal jugak.. Kalau pelanggan nak beli sepuluh bantal jenuh nak kena hantor dengan van.. Ni kalau dah di pack nipis begini hantar atau pick up dengan motor pun takde hal ni..

gebuuuuu kannnnnn...

CORAK


Bila dah keluar dari sarung plastik.. Bila dah gebu setaman.. Baru Mak perasan sesuatu.. Iaitu CORAKnya.. Perghhhh Corak bantal LEYNA ni nampak exclusive dan cantik. Sekali pandang seperti bersarung bantal tetapi bukan.. memang itu adalah bantal itu sendiri. Haaaa save duit mak tak yah beli sarung bantal lagi.. Dan yang paling besttttt sebab warna dan coraknya memang sesuai dengan tema rumah mak dara yang monochrome iaitu hitam putih.. Sesuwaiiii oii..

FABRIK

Patutlah selesa naw naw.. Rupanya Bantal Leyna ni gunakan kain cotton. Kain kapas memang le selesa dan sejuk je kan.. Pegang pun dah sedap.. Tu belum letakkan kepala atas bantal ni lagi ni..

Bantal Leyna ni diisi dengan ISIAN POLYESTER YANG BERKUALITI TINGGI DAN BERMUTU. Disebabkan itu lah bantal LEYNA ni GEBU GABAS. Bukan itu sahaja,sekiranya dibasuh berulang kali sekalipun isiannya TIDAK BERKETUL-KETUL.

isian polyester

KEPALA dan BAHU FRIENDLY

Bantal LEYNA sangatlah SELESA dan direka BERSESUAIAN dengan KEPALA dan BAHU. Dan tidak ada masalah lagi dengan sakit kepala dan bahu selepas bangun tidur. Haaa Mak dara bukan saja ada masalah Insomnia. Mak juga ada penyakit Menieres Disesase.. Haaa tak pernah dengar kan penyakit ni? Ini sebab penyakit ni sangat rare . Di malaysia hanya berapa orang saja pengidapnya.. Maka bila mak kena serangan sakit ni je.. Mak akan cepat cepat telan ubat dan terus cuba tidur. Memang TERLAJAK LENA dengan BANTAL LEYNA ni.  Lepas bangun je rasa ok la sikit..Alhamdullilah..



CARA MENCUCI

Bantal LEYNA ni MUDAH DIBASUH menggunakan MESIN BASUH. Tetapi disarankan ia dibasuh menggunakan khidmat dobi.Tapi dek kerana di rumah mak dah ada wahser dengan dryer maka tak yah menggatal nak habiskan duit pegi dobi hahaha. Dannn paling penting isian polyester nya tak perlu dikeluarkan. Basuh ja sekali. JANGAN risau,isian polyesternya tak akan berketul-ketul. Tetap GEBUS GABAS lagi LEYNA ni.

abaikan laundry room mak dara yang berselirat dengan wayar wayar tu ye hehe

PIPING dan ZIP

LEYNA mempunyai jahitan PIPING di sekeliling bantal. Jadi,walaupun LEYNA ni dibasuh berpuluh kali sekalipun dalam mesin basuh ia tak kan keluar benangnya. Kekemasannya adalah terjamin.

Terdapat HIDDEN ZIP di bahagian tepi bantal Leyna ni. Tujuannya adalah untuk melaraskan ketinggian bantal. Hanya perlu keluarkan sahaja isian Polyester bantal sehingga mendapatkan ketinggian bantal yang disukai. Tapiii,janganlah pi buang pulak isian polyester tu. Simpan tau.


KELEBIHAN BANTAL LEYNA 

TIDAK MEMERANGKAP LEMBAPAN DAN HABUK. Jadinya tak kan ada masalah bantal menjadi lembik dan berbau busuk.

LEYNA mempunyai rekaan unik dari segi HYGINE. Ia TAK BERDEBU dan ANTI ALERGIK. Jadi,ia sangat sesuai digunakan oleh mereka yang mempunyai masalah Asma atau Resdung.

BUATAN MALAYSIA


Yessss yang penting bantal LEYNA ni buatan Malaysia. Yessss support le produk keluaran anak jati negara kita. Ni dok support jenama luaq negara buat apa betul tak? Kalau bukan kita yang support local product siapa lagi kannnnn!!!!


OK sekarang dah boleh fast forward ke masa kini. No more flashback flashback macam dalam drama tu ye hehehe..



Pendek kata .. BANTALL LEYNA ni memang sangat sangat sangat SELESA ! dan multipurpose.. Boleh jadi bantal untuk tidur, jadi lapik untuk buat keje atau update blog.. dan macam macam lagi la.. Ikut kreatif korang. Yang penting akan dijamin TERLAJAK TIDUR bersama Lena.. Tak percaya? Cubalah dulu baru tauuuuu.. Tapi kompom korang nak tau berapa harganya kannnnn...


Harga untuk sebijik bantal LEYNA untuk semenanjung adalah RM39 manakala untuk Sabah dan Sarawak adalah RM49 sebiji. Memang sangat sangat berbaloi.. Jadi jangan terlalu kedekut untuk mendapatkan tidur yang lena tauuuu...Untuk dapatkan tidur yang cuckup dan lena sangat sangat PRICELESS.

Harga Bantal Leyna - RM39 sebiji | RM100 4 biji.

Nak tahu info lebih lanjut atau nak dapatkan BANTAL LEYNA ni bolehlah klik di link di bawah ye..





SENARAI AGENT http://bit.ly/2OmAdzA

Disebabkan Mak Dara over exited dan teruja dengan bantal Leyna ni maka mak pon buat video review.. Moh le nengok sesamer..


Haaa amacam ada gaya jadi model iklan tak? kofkofkof.. hahaha.. Ok jangan lupa dapatkan BANTAL LEYNA.. Moh le kita leyna diulit bintang bersama sama dengan bantal ala hotel ni... jommmm...



THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK