Showing posts with label free doodle. Show all posts
Showing posts with label free doodle. Show all posts

Wednesday, March 14, 2012

FREEBIES : Free Doodle Couple

As salam.. Selamat datang ke rancangan MAK DARA'S FREE DOODLES!!!! 

Haaaa ni lah jadinya bila ilham untuk menulis skrip tak datang datang.. Sehari suntuk menunggu si Ilham ni tapi tak juga datang melawat Mak Dara adusss sedeyyy tau.. Takpe sementara mak menunggu ilham datang sempat juga mak siapkan beberapa doodle couple.. Ni first time mak cuba buat doodle.. 


 



Ok ke doodle mak ni..? Adesss jenuh jugak first time mak bikin.. Kalau ada yang berkenan tu kidnap aje.. Tapi kalau boleh tu kasi le link ke sini ye.. Bukannya apa boleh jugak teman teman yang lain tahu tentang doodle freebies dari mak dara ni dan mungkin diorang pun boleh kasi kidnap juga doodle2 ni.. Sharing is caring kan hehe.. Ok nantikan doodle doodle terbaru dari mak nanti ya.. Selamat berdoodle =)