Showing posts with label happy birthday. Show all posts
Showing posts with label happy birthday. Show all posts

Friday, January 24, 2014

Selamat Harijadi Buat Diriku



HAPPY BIRTHDAY TO ME!!!
HAPPY BIRTHDAY TO ME!!!
HAPPY BIRTHDAY TO ME!!!
HAPPY BIRTHDAY TO ME!!!

Haaaaa jangan tanjat ye boboy dan gegurl semua... Mak Dara memang suka nyanyi lagu harijadi untuk diri sendiri.. Bukanlah niat nak perasan ke apa cuma nak sedarkan diri yang usia mak dara dah kearah senja nan merah gitu... Ya.. Hari ini 24hb Ja,  Mak Dara menyambut hari lahir mak dara yang ke ehem ehem tahun .. Berapa usia mak dara?...


haaa nampak tak Mak still in denial yang umo 37 tu
dah masuk kategori KERTUUUU hahaha

Alhamdulillah, dengan limpah kurnia dari Allah, diriku masih lagi mampu bernafas di dunia ini Alhamdulillah. Cuma tahun ni sedih sikit sebab somi mak takde untuk sambut besday sama sama ngan mak sebab dia tengah shooting filem KAPSUL di kuala kangsar. Dah dua minggu dia ke sana dan bulan depan baru bali.. tu yang semalam keluar entry Bila Emo Datang Melanda... Biasalah bila takde tersayang di sisi time birthday ni emo sikit hehe.. 

Apa apapun jutaan terima kasih kepada teman teman yang sudi wish birthday pada Mak di FB MAK DARA . Perghh naik lenguh tangan menjawab setiap satu wish.. Auwww memang sweet sangat la korang semua.. U guys are awesome.. Jutaan terima kasih kepada sanak saudara, teman teman, anak anak dan somi yang wish untuk Mak ya.. sangat sangat terharu dan sangat hargainya..Ohhhh lagi 3 tahun masuk 40 tahun umurku... Ohhhhh kertuuuuuuuu  sudeyyyy!





Jutaan terima kasih kepada Blogger MAMA MASZULL atas entry yg sungguh istimewa itu .. klik di SINI utk baca :)


Wednesday, May 25, 2011

Hadiah Teristimewa Dari Yuyu Zulaikha

Ingat tak dulu Yuyu Zulaikha ada buat satu contest.. FERERRO ROCHE Contest.. ingat tak Mak Dara ada beritahu yang Mak Dara adalah salah seorang dari 33 orang pemenang dalam contest tu.. Dan beberapa hari yang lepas Mak Dara terima satu bungkusan...


Happynya Mak Dara bila tengok di belakang bungkusan itu dan melihat pengirimnya adalah dari Yuyu Zulaikha.. Bila buka aje bungkusan tu.. lagi lah happy dibuatnya... 
 

Inilah yang Mak Dara terima hadiah dari Yuyu Zulaikha berupa sebuah selendang yang sangat cantikkk secantik Yuyu Zulaikha jua.. =)


Mak Dara nak ucapkan terima kasihhhhhh kepada Yuyu Zulaikha kerana telah menghadiahkan tudung yg sangat cantikk ni.. Akak sukerrr sangat Dik.. Tengkiuuuuuu.. muahhhh =)


Aritu Akak dah wish di FB wall adik tapi hari ni akak nak ucapkan sekali lagi.. HAPPY BELATED BIRTHDAY DIK!!!! semoga adik ceria ceria selalu ya =)

Sunday, April 10, 2011

Dihari istimewamu

Kakak sulung Mak Dara iaitu Adza Adzriyati menyambut ulang tahun harijadinya yang ke tiga puluh ehem ehhem semalam 9hb April. Kakak Mak Dara dan 2 lagi adik aik Mak Dara iaitu Adza Tutyrianti dan Adza Rinawati menyanyi dalam sebuah Band iaitu D'ADZA BAND. Maka kami sekeluargapun celebratelah birthday dia di tempat kerja diorang di Cross Road Lounge di otel Concor Shah Alam



 
 
Cukup korum.. Mak Dara bersama seluruh keluarga Mak Dara
Dr kiri: AdzaNasyaemie, Adza Rinawati, Adza Adzriyati, En Adenan Arshad
Pn Zaleha arus, Adza Irdawati(Mak Dara, Adza Tutyrianti & Adza Edie Izwan
 
Cukup korum Mak Dara dan semua adik beradik Mak Dara
 
Semua anak anak Mak Dara turut menghadiri Birthday party tu
Syukur alhamdullilah semuanya acara berjalan lancar. Semua adik eraik serta ibuapa Mak Dara pon turut hadir dalam birtday party tu. 

Happy Birthday Kak Yan!!! Luvsss Ya
 

Monday, January 24, 2011

BILA MAK DARA SAMBUT BIRTHDAY



Yeayyy hari ni 24hb Januari 2011 maka bertambahlah umur Mak Dara menjadi 34Align Center tahun.. huish dah tuo rasonyo eh.. Namun aku bersyukur dengan segala yang dikurniakan oleh tuhan kepadaku..Ibu Bapa yang amat kucintai, Seorang suami yang penyayang.. 4 orang cahayamata yang sempurna buatku dan kesemua 5 orang adik beradikku yang sekepala gila seperti ku.. syukur..

Semalam Mak Dara dikejutkan dengan Surprise Birthday Party di rumah parents Mak Dara. Siap ada BBQ lagi.. pergh meriah sungguh! Seronok betul meraikan hari jadi dengan family ni. Yelah 2 tahun berturut turut Mak dara celebrate birthday di luaq negeri hehe.. hadiah dari husband Mak dara.

Semalam riuh rendah le umah rumah Pak Nan dan Mak Leha.

Me & my sista Tuty tgh ber bbq
err kalau kami meniaga bbq rasanya laku tak hehe =)



sekitar majlis harijadi Mak Dara

Bermacam macam hadiah yang Mak Dara terima. Dari patung giant monkey, mug, design t-shirt, set kecantikan muka, perfume, set dapur bbq dan macam macam lagi.

Bertambah teruja Mak dara bila mendapat birthday wish hampir 280++ and still counting di wall facebook Mak Dara.. tq all nnt malam Mak Dara balas semua bday wish tu yer.. Yang membuat Mak Dara teruja bila mendapat birthday wish dari Blogger terhebat BEN ASHAARI tks Ben.. really appreciate it =)

Tapi hadiah terulung yang amat Mak Dara terharu adalah dari suami Mak Dara iaitu MARTIAS ALI . Cik Abang Mak Dara menghadiahkan tiket ke India!!! Dan kami akan berlepas ke Cochin India pada 26hb nnt. Tks sayang... luvss you so much!! Masih teringat pada birthday Mak Dara ke 32, cik abang Mak Dara menghadiahkan tiket pelancongan ke Hadyai dan pada birthday Mak Dara ke 33 tiket melancong ke Bangkok. Tak sangka tahun ni dapat ke India pulak.. syukur alhamdullilah.. sayang abang...

Bukan tu saja. Mak Dara juga teruja bila menerima ucapan selamat Hari jadi yang dihantar oleh cik Abang Mak dara in private kepada our friend DJ Radio Era si Reza.. dan Reza telah menyampaikan ucapan suami Selamat Hari Jadi kepada Mak Dara dan keudara secara langsung di Radio Era semalam. Tks Reza!!!! nanti kak ida belanja reza k hehe..

so pendek cerita memang seronok menyambut harijadi ku yang ke 34 ni. Panjang tak boleh cakap sebab panjang cerita kang hehe..


Sunday, January 23, 2011

MAK DARA TUA!!!

Huhuhuhuhu tarikh keramat 24hb Januari makin dekat.. tepat pukul 12.00 malam esok maka meningkat ler usia Mak Dara menjadi 34.. Huhuhu dah tua diriku ini.. Namun aku bersyukur dengan segala yang dikurniakan oleh tuhan kepadaku.. Seorang suami yang penyayang.. 4 orang cahayamata yang sempurna buatku.. syukur..



Mak Dara amat teruja walaupun esok lusa harijadi Mak dara tapi Mak Dara terima banyak ucapan selamat hari jadi dari teman teman di Facebook.. Terima kasih kalian.. U really make my day.. Dah tuo pun tuolah.. Den terimo denge hati ye terbuko hehehehe..

Yang best tu tadi Ibu Mak Dara call.. dengar suara yang berbisik bisik dia cakap esok adik beradik Mak dara nak buat surprise party untuk Mak dara.. so nnt buat surprise tau.. Aduiii mak haha.. ok mak insyaallah ida buat muka terkejut berok esok ye mak... hehehehe
Align Center

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK