Showing posts with label makanan thai murah. Show all posts
Showing posts with label makanan thai murah. Show all posts

Tuesday, May 16, 2017

BUFFET RAMADHAN TERMURAH DI STREAT THAI



Assalam duhai teman.. Ramadhan makin hampir.. tengah bercadang untuk mencari tempat untuk berbuka puasa bersama keluarga , tersayang, tercinta dan bersama ehem ehem.. tapi takde idea nak kemana? Kalau pun ada idea tapi boleh dikatakan rata rata harga buffet untuk berbuka puasa yang ditawarkan boleh mencecah hingga ratusan ringgit.. Kalau setakat makan sorang sorang rasanya takde masalah dan masih bleh tersenyum lagi.. Tapi kalau kau dah berniat nak belanja satu family dari tersenyum boleh buat menangis bila terima bill nanti.. betul tak? Jadi macam mana.. masih mahu mencari buffet berbuka puasa yang terbaik tetapi TERMURAH? Haaa tak perlu menangis di bucu katil lagi.. Moh Mak Dara bawakan anda ke sebuah restoran makanan Thai yang menyediakan BUFFET RAMADHAN yang benar benar MURAH dan amat amat berbaloi untuk dikunjungi untuk tahun 2017 ini.. TERMURAH TU BERAPA??? Buffet ramadan hanya RM39.90 per pax kalau korang order 7 hari awal. murah kannn.. mana nak dapat lagi harga runtuh sebegitu? Di mana? Di STREAT THAI.. Moh tengok apa yang ditawarkan oleh Restoran STREAT THAI ini jom..



Image may contain: 2 people, food

Image may contain: food


Mak Dara kompommm memang hampir kesemua teman blogger mak dara akan membuat review dengan menghupload berbelas malahan berpuloh keping gambar sekitar restoran STREAT THAI ni.. Jadi mak nak buat suatu kelainan.. Mak Dara nak review melalui VIDEO.. Haaaa korang pun tahukan pekerjaan sebenar mak dara adalah seorang penulis skrip dan antara skrip yang mak dara tulis adalah rancangan masakan . Jadi sesekali nak juga merasa seperti HOS untuk rancangan makan makan.. Moh le layanz video Mak dara di STREAT THAI tempoh hari...

VIDEO REVIEW STREAT THAI oleh MAK DARA 


Image may contain: 3 people, indoor
Mak Dara sedang interview Kitchen Manager Encik Amin

Image may contain: people sitting, people eating and food

Image may contain: one or more people, people sitting, table, food and indoor

Image may contain: one or more people, people standing, people sitting and indoor

Image may contain: 1 person, sitting and food
Mak Dara sedang mereview menu yang terdaapat di STREAT THAI

Image may contain: 8 people, people smiling, people sitting and food

Harga: Untuk harga promosi tempahan 
7 hari awal: RM39.90++ 
Harga Normal : RM49.90++ (dewasa) 
 RM 19.90++ (Kanak 6 hingga 12 ) 

 Masa perniagaan: 
Setiap hari : 7 PM-9:30 PM 

 Lokasi: 
(Jaya One) 100-G.001 The School No.72A Jalan Universiti, 
Petaling Jaya 46200 Selangor, Malaysia 

Laman Web

 Tempahan: +603-7496-1297

Ok jangan tunggu lagi.. Jom tempah awal untuk melayakkan anda mendapat harga buffet termurah!!!!! Jommmm berbuka bersama sama di STREAT THAI!!!!

Image may contain: 1 person, sitting, eating and food


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK