Showing posts with label puss in boots 3d. Show all posts
Showing posts with label puss in boots 3d. Show all posts

Sunday, November 27, 2011

Nak Menonton Kucing Dalam Kasut Boot


Malam ni rombongan cik kiah akan menyerang ke TGV Wangsa Walk Mall untuk menonton PUSS IN BOOTS 3D... Fuhhhhh niat sebenar nak tengok biasa biasa aje siapa sangka tiket daah sold out dan yang aada hanyalah tiket 3d je maka terpaksalah membelinya dek kerana dah berjanji dengan anak anak untuk menonton filem si kucing kiutttt ni ..

Nak tonton wayang pukul 10 malam nanti tapi anak anak Mak dah bantai siap dengan baju sejuk dah.. Suruh pakai nanti degil nak jugak pakai.. Pakailah anak anakku.. asalkan korang happy sudah hehe..