Showing posts with label youtube. Show all posts
Showing posts with label youtube. Show all posts

Monday, September 19, 2011

Tuty Turban Tutorial - Inspired by Yuna

Haaa... malam ni Mak Dara nak sharekan video tutorial oleh adik Mak Dara Adza Tuty. Tutorial untuk memakai turban ala ala Yuna tu... presenting Tuty Turban Tutorial


Dalam tutorial ini adik Mak Dara, Tuty menggunakan selendang dari jenama "iamjetfuel Scarves" dari jenama Yuna sendiri. Harga sehelai scarves ini ialah dari RM45 hingga RM49 sehelai... Untuk membeli selendang ini anda boleh la ke blog Yuna sendiri @ http://iamjetfuelshop.blogspot.com/ Selamat mencubaaa =)

Monday, April 18, 2011

Norman Kamaru Tiru Cikgu Shida?

Norman tiru Cikgu Shida? Siapa Norman tu? Bukan Norman KRU ok hehe.. Ini Norman Kamaru seorang anggota polis Indonesia.

Norman Kamaru

Norman telah buat miming video ala ala Cikgu Shida dan upload videonya tu ke Youtube. Bayangkan.. dalam masa 2 minggu aje dah lebih sejuta orang menonton videonya tu.. Nak tengok... tengok di bawah..



Mak Dara tau cerita pasal Norman ni dari E NEWS tadi dan terus search.. Kelakau jugak tengok dia nyanyi lagu Hindustan tu.. Selamber je dengan baju uniform polisnya tu. Yang bestnya kawan dia kat sebelah tu buat derrkk je dengan si Norman yang tengah sakan miming kat sebelahnya tu.

Dengar cerita pada mulanya orang atasan tak suka dengan apa yang dilakukannya. Tapi akhirnya tidak memberikan sebarang hukuman kepadanya bila si Norman ni dah jadi orang paling glamour di Indonesia sekarang ni ..

Apa apa pun bagi Mak Dara masing masing baik Norman ataupun Cikgu Shida ada kelebihan masing masing.. layanzzzzz hehe

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK