Thursday, February 2, 2017

Dom's Pet & Care Veterinary Klinik Terbaik di USJ SUBANG


Haiwan peliharaan.. Baik kucing , burung , kura kura atau apa sahaja kini lebih dianggap sebagai ahli keluarga pada sesetengah keluarga. Perhatian kepada binatang peliharaan kini lebih terjaga dan diutamakan. Kalau pet anda sakit terasa seperti ahli keluarga anda sakit.. Maka pastinya anda akan cepat cepat nak cari klinik untuk mendapatkan rawatan bagi pet anda bukan? Tapi klinik mana yang bagus? Haaa itu persoalannya kan...

Ada yg tengah ushar mengusar nak cari klinik haiwan yg bukak sampai MALAM dan dibuka pada HARI AHAD?? Atau tau ada member member yang tengah usha nak bawa haiwan diorng pegi klinik tapi tak tau nk bawak dekat mane area USJ Subang Jaya ?  Tapi, sebelum tu..baca dulu
-----------------------------

APA YG BEST SGT DKT DOM'S PET & CARE NI?

-----------------------------

Uolls tau tak mereka buka sehingga pkl 8.30pm dan HARI AHAD? Jadi uolls tak payah dah nak terkejar2 balik dr ofis sbb takut klinik haiwan tutup,so bolehlh rileks skit



Diorang ada buat service HOUSECALL maknanya if uolls ada byk sgt kucing dkt rumah lps tu ssh nak tangkap utk bwk jumpa vet atau ssh nk bwk carrier byk2 sorng2, tak pun utk owner anjing of anjing besar sgt tak dpt nk msk kereta then call je klinik booking. We olls bole dtg rumah uolls utk rawatan ke vaksin


Bukan takat tu ja.Mereka nie mcm ONE STOP CENTRE utk si comel anda sbb selain klinik ada jg servis petshop mcm grooming,boarding dgn pet taxi


Utk boarding plak,kesihatan si comel akan dipantau oleh vet mereka yg mmg frendly terlajak dgn si bulus nie semua

APA LAGI YG BEST??
Servis housecall dgn pet taxi kami cover seluruh Lembah Klang bukan setakat area Subang Jaya je

Bagi pemilik yg bwk binatang lebih dari 2 EKOR utk VAKSIN,layak dapat REBATE RM10 utk kucing ke 3 dan seterusnya *tertakluk pd terma & syarat
Jgnlh risau sbb diorang merawat semua jenis haiwan selain kucing. So apa tunggu lagi?? Artis pn dah hntr kucing diorng dkt sini, ??


Mark Adam pun hantar petnya di sini

Ery Putra pun hantar petnya di sini


PROMOSI PROMOSI...

Kadang-kadang mereka ni ada buat promosi harga kasih sayang mcm:
1. Promo vaksin
2. Promo neutered sempena Kempen Kesedaran Pemandulan kpd haiwan kesayangan
3. Promo Pakej Geng Bas Sekolah

So kena pastikan uolls aware dkt iklan-iklan promo yg akan mereka up di page FB mereka @ Dom's Pet & Care Veterinary Clinic utk grab harga promosi nie


Jadi silalah dtg ke:
9-1,Jln USJ 21/7,47640 Subang Jaya (bersebelahan MAIN PLACE)

Masa operasi:
10.30am - 8.30pm (Selasa - Jumaat)
10.30am - 5.30pm (Sabtu)
10.30am - 3.30pm (Ahad)
No. Tel:
03-8025 9016

Atau ke FB PAGE DIORANG at Dom's Pet & Care Veterinary Clinic boleh pm tepi.. Diorang memang aktif reply mereply mesej ni.. Meh Mak share peta kat korang yang takmo guna waze hehehe..


COME | HEAL | STAY

Psssttt... Jangan lupo sobut namo Mak Dara boleh dapat diskaun ker .. Itu kena tanya tuan ampunya klinik k.. 

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK