Tuesday, February 7, 2017

PROMOSI LIPBALM TERLAJAK MURAH

Bibir anda kusam? Kurang merah ? Kering ? Gelap? Pucat ? Hilang keyakinan kalau tak bermekap? Dah macam macam anda cuba untuk menjadikan bibir anda MUNGIL kembali namun tiada yang berkesan? Jangan menangis di bucu katil terlebih dahulu!!!! Mak Dara ada cara untuk selesaikannya.. Memperkenalkan lipbalm hebat lagi kebabom D'ADZA LIPS MAGIC COLOUR


Yessss dengan D'ADZA LIPS MAGIC COLOUR insyaallah dapat mengembalikan kemungilan bibir anda.. Dan berita lebih baik untuk anda apabila sekarang sedang berlangsungnya PROMOSI KAW KAW untuk clearance stock. Ni bukan sebab pengasas produk ni dah meroyan macam Mak Dara tapi sebabkan dia nak habiskan semua stok yang ada dalam gudang dia tu sebelum dia keluarkan produk terbarunya.. Produk apa? Haaa nantikan entry yang seterusnya.. 

Pasti ada yang tertanya tanya D'ADZA LIPS MAGIC COLOUR.. ADZA?? Adakah ini produk dkeluaran Mak Dara.. Oh no nooo.. Mak belum lagi berkesempatan nak buat produk kecantikkan sendiri almaklumlah diri pun kurang cantik huhuhu.. Tapi produk ini adalah dari keluaran adik Mak Dara iaitu Adza Rinawati Adenan.

Adza Irdawati (Mak Dara) & pengasas produk Adza Rina

Ok mak nak habaq mai.. Lipbalm D'ADZA LIPS MAGIC COLOUR  ni bukan hanya untuk gugurl jer tapi juga untuk lelaki.. Jangan tak percaya kalau mak habaq lipbalm ni lebih banyak dibeli oleh pelanggan lelaki berbanding perempuan kerana kebanyakkan mereka adalah perokok tegar dan berbibir kering dan gelap. Selepas pakai jer lipbalm ni alhamdullilah dah kembali kemerahan namun natural sikit bibir mereka yang dulunya seperti dracula kekdahnya . Tak percaya meh mak kongsikan dengan anda beberapa testimoni dari pelanggan D'ADZA LIPS MAGIC COLOUR ..

sesuai untuk lelaki dan wanita


 


Adza Edie mengenakan D'ADZA LIPS MAGIC COLOUR
pada hari pernikahannya

Jangan tak tahuuu.. Saatu satunya adik lelaki Mak Dara si Adza Edie juga mengenakan hanya D'ADZA LIPS MAGIC COLOUR pada hari pernikahan dan persandingannya.. Terus nampak fresh dan berseri seri dibuatnya..

isteri dan anak JOE WINGS

Dan jangan tak tahu antara penggemar D'ADZA LIPS MAGIC COLOUR adalah isteri dan anak kepada pemain gitar legen malaya JOE WINGS!! Dan kalau anda nak tahu lipbalm D'ADZA LIPS MAGIC COLOUR ni akan berubah mengikut PH DARAH secara individu.. Contohnya seperti pasangan anak beranak di atas . Si maknya bila pakai jadi peach dan bila anak pulak pakai jadi warna pinky pinky gitew.. Unik bukan??!!

Jadi berbalik kepada PROMOSI LIPBALM TERLAJAK MURAH yang mak mention di atas.. Untuk setiap pembelian dua batang lipbalm D'ADZA LIPS MAGIC COLOUR ke atas para pelanggan akan menikmati free postage dan free gift! Sebatang lipbalm ini berharga RM25 dan postage RM7 SM RM9 SS.



Macam mana nak dapatkan D'ADZA LIPS MAGIC COLOUR.. Sila jerit nama mak tiga kali kat luor tingkap tu.. Haaa kalau tak berjaya barulah anda whatsapp nombor yang tertera di bawah atau boleh melawat IG atau FB page D'ADZA LIPS MAGIC COLOUR ok hehehe

Whatsapp 01111384641 - Adza Rina

Jadi apa tunggu lagiiiiii.. Moh le dapatkan D'ADZA LIPS MAGIC COLOUR beramai ramai.. memang sangat berbaloi.. It will not call magic for nothing you know... Haa dont make mak skipping london hehe.. Selamat mencubaaaaa....


Monday, February 6, 2017

Bila Anak Hingusan Menjadi Anak Teruna

Rasanya seperti baru semalam mak dara melahirkan anak sulung mak dara .. menyusukannya.. membesarkannya.. masih lagi bayi dan masih berhingus.. Dan tup tup aje dari anak hingusaan itu anak kesayangan mak Adza Haiqal telah bertukar menjadi seorang anak teruna.. Apa ciri ciri yang membuatkan anak mak ni dah menjadi anak teruna.. Well pertama sekali opkoslah kalau dia berhingus dia dah boleh lap sendiri muahahaha.. tak lah.. 

Adza Haiqal dari anak hingusan

Aloloooooo rindunyaaaa saat saat dia masih lagi baby.. Pegi mana mana mesti nak pegang tangan kita.. Dah sejak dah teruna dan bujang ni kalau jalan nak pimpin tangan mak pun dah segan segan huk huk huk.. 

Dari anak hingusan ke anak Teruna.. Tak mengejutkan bila tup tup tiba tiba aje tak lama lagi anak mak dara ni akan berumahtanga dan lepas tu akan jadi ayah.. Ooohhhhh janganlah cepat sangat membesar wahai anakku.. terasa diriku sungguh kertu kini muahahaha

kini telah menjadi anak teruna.. 

Namun apa pun yang terjadi.. baby ke, bujang ke, teruna ke, laki oraang ke , ayah orang ke.. Kau tetap anak manja mama sampai bila bilaaaaaaaa.. Sayang hingga ke janah.. Insyaallah

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK